چمن مصنوعی برج سیمرغ بلوار اندرزگو

اجرای چمن مصنوعی برای حیاط، پله و راهروی برج سیمرغ در بلوار اندرزگو تهران در متراژ ۲۲۳ متر مربع انجام شد. هدف این پروژه ایجاد فضایی سبز و یکپارچه در مشاعات برج بود که بدون آبیاری و نگهداری، همیشه تمیز و شاداب بماند.

در این پروژه از چمن مصنوعی آوانا ۱۵ میل استفاده شد. نخ‌های این چمن دو رنگ سبز زیتونی و سبز تیره دارند که ظاهری خوش‌رنگ و بهاری ایجاد می‌کنند. الیاف آن بسیار نرم و لطیف است و قدم گذاشتن روی آن لذت‌بخش است؛ ارتفاع ۱۵ میلی‌متری هم برای پله و راهرو که رفت‌وآمد زیادی دارند مناسب است. برای ایده‌های بیشتر، مطلب چمن مصنوعی حیاط را بخوانید.

چمن مصنوعی در صورت انتخاب درست و نصب اصولی، سال‌ها ظاهر خود را حفظ می‌کند و هزینه نگهداری آن نسبت به چمن طبیعی بسیار کمتر است. اگر شما هم برای حیاط یا مشاعات ساختمان خود به دنبال چمن مصنوعی مناسب هستید، کارشناسان اطلس چمن با توجه به کاربری، متراژ و شرایط محل، مدل مناسب را پیشنهاد می‌دهند. برای آشنایی با عوامل مؤثر بر هزینه، صفحه قیمت چمن مصنوعی را ببینید. برای مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.

نام پروژه
برج سیمرغ اندرزگو
متراژ
223 متر مربع
شهر
تهران
چمن مصنوعی
آوانا
طول الیاف
15 میل
نوع
حیاط و پله